Візит на завод дизайнерських радіаторів Graziano в Італії

Візит на завод дизайнерських радіаторів Graziano в Італії

На минулому тижні мали нагоду відвідати завод дизайнерських радіаторів Graziano в Італії. Graziano - наш ексклюзив, бренд який дозволить вам користуватися не тільки гарним, але й унікальним радіатором, рушникосушаркою, раковиною та бути впевненим що наврядчи зустрінете подібні опалювальні прилади у іншому дизайнерському проекті. 

Це був захоплюючий досвід, який дозволив нам побачити всі технологічні процеси виготовлення цих чудових виробів. Все розпочалося із зустрічі з працівниками.  Привітні, позитивні, які допомогли нам зрозуміти, як проходить процес виробництва від початку до самого кінця. Сеньйор Граціано типовий італієць, простий, зі смаком чоловік, який розповів про справу свого життя із захопленням та вогнем в очах.

Після знайомства з працівниками, нам випала можливість безпосередньо оцінити процес  виробництва. Змогли побачити, як металеві листи проходячи через складні процеси перетворюються на гарні дизайнерські радіатори. Були свідками як народжуються неперевершені радіатори з гранітним напиленням. Процес їх створення схожий на написання картин, майстер філігранними чіткими рухами малює ніжний візерунок, який в поєднанні з кам’яною основою дає особливо неповторний стиль, враження і енергетику.

На окрему увагу заслуговує лінійка дизайнерських раковин з нержавіючої сталі. Коли дивишся на цю красу, то «раковиною» це називати складно. Справжній витвір мистецтва. Найрізноманітніші моделі, у вигляді квітки, листочка, або ж чаші з ромбовидною, квадратною чи іншою формами, яку навіть описати складно. На це можна тільки любуватися і насолоджуватися естетикою. Справжнє ментальне задоволення. Подібний емоційний підхід - це фірмовий стиль компанії Graziano, як по відношенню до умивальників так і до радіаторів та рушникосушарок. Компанія Graziano має дуже професійний дизайнерський відділ. Тут працюють талановиті творчі люди. Правду говорять, дизайнер це не професія, це спосіб життя. Дизайнери компанії допоможуть втілити всі ваші побажання при формуванні стилю, кольорової гами або ж малюнка на тому чи іншому радіаторі.

Загалом візит на завод, як і очікувалося, був дуже корисним та надав нам унікальну можливість побачити на власні очі те, як з'являється на світ продукт, який ми реалізовуємо. Завдяки цьому ми тепер можемо з більшою впевненістю рекомендувати продукцію компанії Graziano. Їх дизайнерський продукт створений професійними майстрами, з використанням сучасних технологій та матеріалів, тому ми можемо гарантувати високу якість та довговічність кожного виробу. Якщо ви шукаєте продукцію, якане тільки буде гарно виглядати в будь-якому інтер'єрі, але й забезпечать виконання своїх завдань, рекомендуємо звернутися до Graziano.

7 квітня 2023
Отримайте консультаціюнашого експерта

Залишіть заявку і ми неодмінно зв'яжемося з Вами, щоб відповісти на всі питання або підібрати потрібний опалювальний прилад.

×
×
Залиште заявку для зворотного зв’язку